Yazıçayır Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://yazicayiriortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yazıçayır Köyü Kulu/KONYA
VİZYON : Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.
MİSYON : Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, Öğretim sınavlarında başarılı olan, Yeteneklerine göre mesleki eğitime yönelen, Görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, Bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, Bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar yetiştirmek hedefimizdir.
BAŞARILAR :

Isınma : KALORİFER
Servis : ÖĞRETMENLERİMİZ ÖZEL SERVİS İLE GELİŞ-GİDİŞ YAPMAKTADIR.
Ulaşım : GÜNÜN BELİRLİ SAATLERİNDE KÖY SERVİSLERİ BULUNMAKTADIR.
Yerleşim Yeri : YAZIÇAYIR MAHALLESİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : KULU İLÇE MERKEZİNE 13 KM. MESAFEDE